Poedercoaten | Stralen | Ontlakken

Poedercoaten |
Stralen | Ontlakken

Ellens Poedercoating beschikt over een professionele poedercoating setup die bestaat uit een wasplaats, ontlakbad, straalcabine, spuitcabine en oven.

De straalcabine heeft een lengte van 2 meter een doorgang van 90 x 90 centimeter. Metalen voorwerpen kunnen worden gestraald met korund of glasparel (voor het fijnere werk).

In de spuitcabine wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de meest duurzame en beste kwaliteit poeders, geleverd door Eurolacke. Het poeder kan worden aangebracht in bijna alle RAL-kleuren en verschillende glansgraden waaronder zijdeglans, hoogglans, mat en metallic. Voor extra duurzaamheid van het product kan er ook voor een primer worden gekozen.

Voor het poedercoaten van uw velgen is het ook mogelijk om uw auto langs te brengen en ons voor het gehele proces te laten zorgen. Het demonteren van de velgen en banden, het ontlakken, stralen, coaten, balanceren en monteren in 1 pakket. Een 4-tons hefbrug en de nieuwste bandendemontage en balanceerapparatuur is aanwezig.

Om een prijsindicatie te kunnen geven kunt u foto’s van het te behandelen voorwerp naar ons doorsturen via Whatsapp, Facebook Messenger of E-Mail.

 06-22304114
Contact@ellenspoedercoating.nl

Volg ons